Yogaretreat och Yogaresor


Vi befinner oss på noggrant utvalda platser.
Det erbjuds vällagad vegetarisk mat.
Berikande yoga och upplevelser för alla sinnen.

Att ha möjlighet att fördjupa sin yogapraktik och bli fullständigt närvarande är en gåva. Ibland kan vi känna att vi behöver avskärma oss från vardagens alla måsten, för att på riktigt kunna gå in i djupet och känna efter. Vad behöver jag? Vad behöver min kropp? Varför reagerar jag så här? Vad får mig att må bra? Svaret finns alltid om vi bara ger oss tid att lyssna inåt.

Vi arrangerar både yogaresor och retreats, där möjligheten ges att verkligen fokusera på sin praktik och att känna in nuet. Retreats kan vara en yogaresa lite längre bort eller en dag eller två på hemmaplan. Att ge sig själv små andningshål i vardagen är vårt mål.

Under ett yogareatreat har du möjlighet att fokusera fullt ut på din yoga, men samtidigt få energi och inspiration från andra yogisar. Tillsammans utvecklar vi oss själva och varandra. Det är tjusningen med retreats.

Du kan förvänta dig npggrant utvalda platser, vällagad vegetarisk mat, yoga i olika former och en upplevelse för alla sinnen. Det här blir ett tillfälle att reflektera och ta sig vidare, så förbered dig på en livsresa.