P A S S I O N

I huvudsak är det AshtangaYoga vi erbjuder & brinner för. Vår stora passion ♡
Vi älskar såklart vår yogaform, dess fantastiska effekter och känner en oerhörd glädje i att förmedla detta i vårt fina system.


I Ashtanga använder vi oss utav en särskild andningsteknik, rör oss i takt med andningen och binder ihop olika yogaställningar med vissa rörelsefrekvenser.Andningen och flödet tillsammans med Bandhas skapar en inre värmesom gör dig mjukare och mer flexibel.Ashtangayogan passar dig som tycker om att röra på sig eller känner att du behöver mer flöde och energi.

B A L A N C E


Känns vår kropp stel & mindre rörlig är det positivt att börja med Ashtangayogadå värmen och rörelsen i denna yogaformhjälper oss att öppna upp och bli mer följsamma.Ashtangayoga passar även de som är överrörligadå vi använder oss av inre stöd (kroppslås) och linjeringar somstabiliserar, stärker & hjälper kroppen tillbaka till sin balans.

En fantastisk yogaform där varje övning är genialt uppbyggd för att stärka kroppen i det moment man utövar samt öppna upp & förbereda för kommande övningar.

En fantastisk yogaform där varje övning är genialt uppbyggd för att stärka kroppen i det moment man utövar samt öppna upp & förbereda för kommande övningar.

A L L A kan Y O G A


Ashtangayoga är individuell och du praktiserar alltid utefter dina egna förutsättningar.Alla Asanas (yogaövningar) går att modifieraoch på så sätt anpassas till varje enskild individ.

Blodcirkulationen ökar, syrehalten höjs och du renar kroppen från gifter och slaggprodukter.Yogan hjälper oss att gradvis leva ett sundare liv och bli mer uppmärksammade på kroppens signaler.Även inre organ, nervsystemet och sinnet påverkas.

T R A D I T I O N


Yoga är en uråldrig tradition som sträcker sig över 5000 år tillbaka i tiden.Vill du läsa mer om Ashtangayoga?

Läs mer här...

W E ♡ L O V E ♡ A S H T A N G A


Nybörjare

Är du helt ny med Yoga eller yogametoden Ashtanga, så bokar du dig till någon utav våra nybörjarkurser.
Boka dig här!

Redan Ashtangis

Har du gått grundkurs i Ashtangayoga eller redan utövar Ashtanga så är du varmt välkommen att mejla oss för passande dagar/tider.
Mejla för kontakt!
Vi har ett stort utbud utav klasser dagligen - Allt från Nybörjare till Mysore!Och ALLT däremellan!
Alla våra kurser i AshtangaYoga pågår hel termin. En dag i veckaneller fler för dom som önskar.

Dela med en vän!
Boka Dig Här!

Dela och få med en kompis!

“When mind is still,then truth gets her chance to be heard in the purity of the silence.”

- Sri Aurobindo -