Allt vi gör

Länk till alla Kurser och Workshops

En del tycker vi är riktigt bra!

Ashtangayoga

Ashtangayoga när den är som bäst! På usyoga hittar du den traditionella ashtangayogan, så som den utövats utav grundaren Sri K. Patthabi Jois. Det är vi väldigt stolta över, hoppas du gillar det med!

Barnyoga

Äntligen är den här – Barnyogan! Med lekfullhet och sann glädje utövas barnyogan på ett sätt som främjar barns rörlighet och balans!

Yoga Mjuk

För dig som önskar lite mindre fart och fläkt och mer tid i varje rörelse, så har vi vår ”mjukyoga” anpassad för dig med mer livserfarenhet eller förhindrad rörelsefrihet. Vi tar det helt enkelt lite lugnare här!

Yin Yoga

Yin yogan är en meditativ och stillsam form av yoga, vi släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt. Vi vänder vår uppmärksamhet inåt- i medveten närvaro. Vår fina utbildning har vi fått utav av  bästa Magdalena Mecweld – Författare till boken – Vila dig i Form med Yinyoga.

Raw Food Kurser

Karin Haglund vår Raw Food inspiratör! Håller kurser, föredrag och event i kost, hälsa och underbart god Raw Food mat. Här på usyoga! Missa inte hennes underbara böcker som du kan köpa i vår  butik 

Behandlingar

Jenny Eklund ger fantastiska behandlingar utefter dina behov. Kan varmt rekomendera! Du hittar henne i våra lokaler på usyoga.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!