Lina Lindegren

Lina Lindegren

Lina Lindegren - Shamansk Healer

” Citat kommer ”

Linas

Motto- och Favoritcitat:

Jag har under många år gått den shamanska vägen och har med de shamanska teknikerna gjort stora förändringar med mig själv och också hjälpt andra på deras väg till helande.

Jag har gått Alberto Villoldos utbildning på the four winds society samt varit i Peru där jag har fått ta del av medicinmän och kvinnors kunskap.

Shamansk healing är ett kraftfullt verktyg om du vill göra förändringar med dig själv.

 

För bokning: lina@pachamamasweden.com

eller

Ring 0733-338070

 

 

Jag jobbar som:

Shamansk healer, massör, coach , yogalärare.

 

 

Varmt välkommen att boka din tid

Lina

 

 

För mer info om shamansk healing och om mig: www.pachamamasweden.com

 

Shamansk healing

Medicinmän och kvinnor har sedan urminnes tider vetat att vi människor omges av ett energifält. I detta energifält finns ”imprints” eller avtryck som påverkar hur vi lever och hur vi kommer att dö. Vissa avtryck som skapar blockeringar i energin har skapats utav trauman inte bara i  detta liv utan även i från tidigare liv, vi kan också bära med oss blockeringar som är nedärvda från vår släkt.
Dessa blockeringar kan ibland påverka kroppen på olika sätt tex, låg energi, depression, ätstörningar, sömnsvårigheter, fysiska besvär, sorg mm
Liksom yogis renar sina energikanaler (nadis) för att uppnå upplysning så löser shamanen upp blockeringar i kroppen så att energin kan flöda fritt, vilket därmed ger hälsa och upplysning.
Västerländsk medicin är väldigt bra, men vid viss problematik botar denna medicin enbart symtomen, medan shamanens medicin raderar ut själva källan till ohälsan. När själva ”imprinten” raderas sker ett skifte i energin vilket påverkar oss på många plan, när vi helar insidan så visar sig detta även på utsidan. Ditt liv förändras.
Jag har haft en strävan under ett flertal år att bli så ren och hel som möjligt, genom denna uråldriga energimedicin har jag upplevt och funnit vägen till ett liv i ljus,kärlek och hälsa!
Jag vill nu dela med mig till de som också är redo att göra förändringar i sitt liv, detta kan jag göra genom att erbjuda dig shamanska behandlingar/samtal beroende på hur din problematik ser ut!

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!