Karin Haglund

Karin Haglund

Hälsocoach, Kostrådgivare, PT, Raw Food-Inspiratör.

  ”Be the change you want to see in the world / –  Mahatma Gandhi –

  Karins

  Motto- och Favoritcitat:

  Hur länge har du utövat yoga?

  På ”riktigt” sen 2010, innan dess tränade jag lite olika yogaformer

  sporadiskt i 4-5 år.

  Hur kom du i kontakt med Ashtangayoga?

  Genom att jag började med Poweryoga, sen tränade jag hemma efter en DVD med just Ashtangayoga samt med en kompis som var yogainstruktör för denna yogaform. Började träna för Ulrica under 2010.

  Vad ger/betyder Yogan för dig?

  Otroligt mycket, jag som innan varit instruktör på gym och tränat allt möjligt känner att jag verkligen fastnat för yogan. Ashtangayogan är en otroligt allsidig träning som ger mig både styrka, balans, smidighet och kroppskontroll. Förutom det också ett ökat fokus, en djupare koncentration och ett lugnare inre. Yogan renar och stärker mig på många olika plan, både fysiskt och själsligt.

  Vad gör dig glad :o))

  Mycket olika saker som att vara med min familj, mina vänner, att göra det jag älskar, yoga, resa, ett varmt leende, skratt och kramar. Att äta Raw Food och få utlopp för min kreativitet. Att ge till andra människor och få chans att inspirera folk till ett friskare liv.

  Vad tycker du om?

  Min underbara familj, mitt arbete, en hälsosam livsstil med träning och bra mat. Att lära mig nya saker, gå på massage, hälsobehandlingar, att utvecklas som person och att resa. Och så älskar jag värme och sol.

  Vad tycker du mindre om?

  Negativa och sura människor, att frysa, ofräsch mat och sömnbrist.

  Fusket inom matindustrin, att de inte ser till människans bästa utan ser deras konstlade produkter som ett sätt att tjäna massvis av pengar, även om det kan vara på bekostnad av människors hälsa.

  Motto/Favorit citat:

  ”Be the change you want to see in the world / –  Mahatma Gandhi –

   

  This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!