Ashtangayoga usyoga


I Ashtanga använder vi oss utav en särskild andningsteknik, rör oss i takt med andningen och binder ihop olika yogaställningar med vissa rörelsefrekvenser.Andningen och flödet tillsammans med Bandhas skapar en inre värmesom gör dig mjukare och mer flexibel.Ashtangayogan passar dig som tycker om att röra på sig eller känner att du behöver.

Att Skapa Balans


Känns vår kropp stel & mindre rörlig är det positivt att börja med Ashtangayogadå värmen och rörelsen i denna yogaformhjälper oss att öppna upp och bli mer följsamma.Ashtangayoga passar även de som är överrörligadå vi använder oss av inre stöd (kroppslås) och linjeringar somstabiliserar, stärker & hjälper kroppen tillbaka till sin balans.

En fantastisk yogaform där varje övning är genialt uppbyggd för att stärka kroppen i det moment man utövar samt öppna upp & förbereda för kommande övningar.

En fantastisk yogaform där varje övning är genialt uppbyggd för att stärka kroppen i det moment man utövar samt öppna upp & förbereda för kommande övningar.

Alla Kan Ashtangayoga


Ashtangayoga är individuell och du praktiserar alltid utefter dina egna förutsättningar.Alla Asanas (yogaövningar) går att modifieraoch på så sätt anpassas till varje enskild individ.

Blodcirkulationen ökar, syrehalten höjs och du renar kroppen från gifter och slaggprodukter.Yogan hjälper oss att gradvis leva ett sundare liv och bli mer uppmärksammade på kroppens signaler.Även inre organ, nervsystemet och sinnet påverkas.

Yoga en uråldrig tradition


Yoga är en tradition som sträcker sig över 5000 år tillbaka i tiden.Vill du läsa mer om Ashtangayoga?

Läs mer här...
Boka Dig Här!

Dela och få med en kompis!

“When mind is still,then truth gets her chance to be heard in the purity of the silence.”

- Sri Aurobindo -